TELVERDE pentru persoanele care nu se pot deplasa: seniori, persoane cu dizabilități și familii monoparentale

telverde pentru bucuresteni

Primăria Capitalei anunță printr-un comunicat de presă că  sprijină bucureștenii care nu pot ieși din casă: seniori, persoane cu dizabilități și familii monoparentale, prin Direcția Generală de Asistență Socială.

„Bucureștenii pot apela serviciul TELVERDE 0800.821.218, gratuit, de luni până duminică, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Persoanele cu deficiențe de auz pot da mesaj la numărul de telefon 0753.772.406.
Acest serviciu este adresat persoanelor nedeplasabile (în vârstă sau cu dizabilități) și famiilor monoparentale care au nevoie de ajutor în această perioadă.
Astfel, reprezentanții DGASMB pot achiziționa, pentru cei interesați, în limita stocurilor disponibile de pe piață, minimul necesar de alimente de bază sau medicamente.
Cheltuielile vor fi suportate de persoanele care solicită ajutor, iar voluntarii și angajații DGASMB vă ajută să evitați deplasările și locurile aglomerate și, în consecință, să reduceți riscul de expunere la epidemia de coronavirus.
Pentru persoanele care au nevoie și de donații în medicamente sau/și alimente, luăm legătura cu fundații, asociații și companii, în limita disponibilității acestora.
Voluntarii care vor să se alăture demersului nostru se pot înscrie la adresa de email coronavirus@pmb.ro”, anunță Primăria Capitalei.

Loading

Recommended For You