Termoenergetica București anunță lucrări pe tronsonul Magistrala II Sud

RADET

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunță că începând de vineri, ora 12.00 până sâmbătă, ora 24.00, se execută lucrări pentru repararea unui tronson de conductă – magistrala II Sud, din Sectorul 3 al Capitalei

 

„Vă reamintim că în urma intrării în revizie a CET Sud, alimentarea cu apă caldă pentru Sectorul 3 se face exclusiv din CET Progresu. Întrucât există încă anumite zone unde funcționarea punctelor termice este sub parametrii normali, lucrarea de reparație a tronsonului a fost impusă astfel încât alimentarea cu apă caldă să poată fi făcută pe toată raza Sectorului 3 la parametrii normali. Acest lucru implică oprirea Magistralei II Sud și, implicit, a punctelor termice situate în perimetrul zonei cuprinse între Bulevardul Mihai Bravu, Calea Vitan și Bulevardul Energeticienilor, precum şi zonele adiacente.” anunță printr-un comunicat de presă Compania Municipală Termoenergetica București.

Din cauza lucrărilor mai sus menţionate, în acest interval pot funcţiona cu parametrii deficitari unele puncte termice situate în zona Pantelimon din sectorul 2 al Municipiului București și punctual, anumite puncte termice din sectorul 3.

Compania Municipală Termoenergetica București informează că echipele companiei  vor lucra pentru finalizarea intervențiilor în cel mai scurt timp, precum și pentru executarea operațiunilor necesare reluării furnizării apei calde la parametrii normali.

 

Loading

Recommended For You