Termoenergetica București: „Condițiile legale pentru încheierea furnizării agentului termic pentru căldură nu sunt îndeplinite”

calorifere

Compania Municipală Termoenergetica București anunță că, deși pe timpul zilei temperaturile exterioare înregistrează valori crescute, în prezent nu sunt îndeplinite condițiile legale pentru încheierea furnizării agentului termic pentru căldură.

Pe timpul nopții se înregistrează încă valori sub 10 grade, iar prognoza meteo pentru Capitală în următoarea perioadă anunță temperaturi în scădere.

Pentru asigurarea confortului în apartamente, bucureștenii au posibilitatea reglării temperaturii cu ajutorul robineților termostatați și a repartitoarelor, sau pot opta pentru închiderea căldurii în întregul bloc. În acest caz, reprezentantul Asociaţiei de Proprietari poate transmite către Compania Municipală Termoenergetica București o cerere la adresa de email: relatii@cmteb.ro.

Vă reamintim că sezonul de încălzire se încheie în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, în conformitate cu prevederile HG 425/1994 pentru aprobarea Regulamentului de furnizare a energiei termice, art. 117, modificat prin H.G. 337/2018. Astfel, oprirea încălzirii se va face dupa trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 grade C, între orele 20.00 – 6.00.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 0319442 şi 0800.820.002.

Loading

Recommended For You