Trei suspecți au fost reținuți în cursul acestei dimineți, după ce un bărbat din Capitală a fost găsit mort în locuința sa din sectorul 4

crima buc1

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost găsit mort miercuri noaptea în locuința sa din Capitală, anunță Antena 3. Poliția a fost anunțată în jurul orei 23:50. Oamenii legii au identificat în scurt timp trei suspecți, doi tineri de 19 ani și unul de 21 de ani, care au fost reținuți în cursul dimineții de vineri.

Doi dintre aceştia, în vârstă de 19 ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, pentru omor. Cei trei tineri urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat din București, proprietarul unei case din Sectorul 4, a fost ucis în bătaie de foştii săi chiriaşi. Potrivit primelor date din anchetă, totul ar fi plecat de la faptul că foștii chiriași, trei tineri din Bacău care muncesc în Capitală în construcții, nu ar fi plătit banii de cazare. Proprietarul casei le oprise buletinele, așa că în noaptea crimei cei trei tineri s-au întors la locuință pentru a-și recupera actele de identitate.

Bărbatul a fost bătut și, în timpul altercației ar fi căzut pe gresie și s-ar fi lovit puternic la cap.

În conflict au fost implicate mai multe persoane, una dintre ele fiind lovită în timp ce încerca să intervină între agresor şi victimă.

foto – captura Antena 3

 

 

 137 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...