Un bărbat bănuit de tâlhărie în sediul unei agenții de noroc a fost reținut de polițiștii Capitalei

catuse

Marţi, 3 martie a.c., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reţinut un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, după ce ar fi agresat fizic angajata unei agenţii de jocuri de noroc şi ar fi sustras o sumă de bani din casieria unităţii.

 La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei 24 au fost sesizaţi prin intermediul 112 de către o femeie, angajată a unei agenţii de jocuri de noroc, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a agresat-o fizic, după care a pătruns în cabina operatoarei, de unde a sustras o sumă de bani.

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 5, a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, în timp ce se afla în incinta unei agenţii, sub pretextul că se blocase un aparat, a solicitat sprijinul angajatei, după care a urmat-o în spaţiul unde se afla ghişeul, ar fi agresat-o fizic şi ar fi sustras o sumă de bani din sertarul casieriei, după care a părăsit în fugă incinta.

În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiei 24, cel în cauză a fost identificat şi depistat, ulterior fiind condus pentru audieri la sediul Poliţiei Sectorului 5.

Cercetările sunt continuate sub  supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu bărbatul în stare de arest la domiciliu.

Loading

Recommended For You