Un minor a fost arestat pentru că a vrut să violeze o bătrână la biserică, în Capitală

catuse

Marţi, 21 ianuarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un minor în vârstă de 17 ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tentativă la viol, asupra unei femei, pe raza sectorului 6.

 

La data menţionată, poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, de 66 de ani, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în incinta unei biserici, un tânăr pe care îl cunoaşte din vedere, prin constrângere, a atins-o în zonele intime.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului,  poliţiştii au  depistat şi identificat un minor de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina tânărului s-a stabilit că la data de 21 ianuarie a.c., în două rânduri, în jurul orei 14.00 şi  ulterior în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în curtea unei biserici din sectorul 6, acesta ar  fi agresat victima şi ar fi încercat, prin violenţă, s-o determine să întreţină raporturi sexuale cu el.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de tentativă la viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Loading

Recommended For You