Un minor în vârstă de 17 ani a fost reținut pentru tâlhărie, în raza sectorului 2 al Capitalei

politia text masina

Miercuri, 15 ianuarie 2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un minor în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată,  faptă comisă  pe raza sectorului 2.

La data de 14 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 7 au fost sesizaţi de către un tânăr de 20 de ani cu privire la faptul că sâmbătă, 11 ianuarie a.c. , în jurul orei 22.00,  în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, o persoană necunoscută, prin folosirea de violențe,  l-a deposedat  de telefonul mobil.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un minor de 17 ani, bănuit de comiterea faptei.  Ieri, 15 ianuarie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de aducere, acesta fiind depistat la o adresă din sectorul 2 şi condus la sediul subunităţii pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub  supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.” anunță DGPMB.

Loading

Recommended For You