UniFEST: Bilete gratuite la spectacole de teatru, operă şi de acces la muzee pentru studenţi

unifest

Studenţii beneficiaza de bilete gratuite la spectacole de teatru, operă şi de acces la muzeele din oraşele unde se va desfăşura festivalul studenţesc UniFEST, care a început vineri.

Potrivit unui comunicat al Uniunii Studenţilor din România transmis, joi, AGERPRES, festivalul va avea loc în oraşele: Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu, Alba-Iulia, Satu-Mare, Craiova, Oradea, Arad şi Timişoara.

Studenţii vor putea să intre în posesia biletelor şi invitaţiilor, pe baza legitimaţiei de student, mergând la standurile organizate în cadrul campusurilor studenţeşti din fiecare oraş.

Unul dintre evenimentele de tradiţie ale festivalului este Noaptea Albă a Teatrului Studenţesc, cu ocazia căreia studenţii se bucură de piese de teatru şi momente artistice.

De asemenea, studenţii au ocazia să participe la campionate de fotbal, baschet, volei şi la un cros.

Tematica celei de-a 22-a ediţii a UniFEST este „Explore your UNIverse”, subiect ce îşi propune să încurajeze studenţii din întreaga ţară să profite de oportunităţile de dezvoltare personală facilitate de evenimentele organizate şi „să iasă din zona de confort”.

Festivalul studenţesc UniFEST se va desfăşura până pe 13 noiembrie.

Loading

Recommended For You