Vești bune pentru elevii Colegiului Național Bilingv “George Coșbuc” din sectorul 2 al Capitalei

colegiul george cosbuc

Vești bune pentru elevii Colegiului Național Bilingv “George Coșbuc” le-a adus Primăria Sectorului 2 care, la începutul semestrului II, le-a oferit o școală nouă, refăcută și modernizată în totalitate, care ar face invidios orice tânăr din Europa, anunță Primăria Sectorului 2.

Prezent la deschidere, luni, 13 ianuarie 2020, domnul Primar Toader Mugur Mihai a declarat: “Bine ați venit din vacanță! Ne-am respectat cuvântul când v-am promis că în acest semestru veți intra într-o școală nouă. Noi, administrația locală, suntem mândri de rezultatele pe care dumneavoastră le-ați obținut și le obțineți în continuare. Cu această ocazie, le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături: profesorilor, conducerii școlii și asociației de părinți. A fost un efort deosebit, dar totul s-a finalizat cu bine.

La festivitatea de deschidere a colegiului au participat domnul Viceprimar Dan Cristian Popescu, membrii ai Consiliului Local Sector 2, cadre didactice și elevi.

În ultimul an, Primăria Sectorului 2 a refăcut în totalitate 15 unități de învățământ prin reabilitarea termică a clădirilor, montarea de table inteligente, mobilier ergonomic, echipamente de sonorizare, videoproiectoare etc., iar programul de modernizare a școlilor va continua și în perioada următoare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Loading

Recommended For You