Victor Ponta îl acuză pe Mihai Tudose de trădare

Ponta-Tudose

Președintele Pro România, Victor Ponta, îl acuză pe colegul său Mihai Tudose de trădare și susține într-o postare pe Facebook că acesta ar fi  negociat atât cu PSD cât și cu PNL, conform digi24.ro

„Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!”, a scris pe Facebook, Victor Ponta.

Președintele Pro România îl amenință cu excluderea pe Mihai Tudose, dar și pe ceilalți membri care nu respectă decizia partidului.

Si Tudose il acuza pe Ponta de „tradare”: A negociat toata vara cu Dancila la Vila Lac, conform ziare.com

Tudose acum ii intoarce invinuirile, criticandu-l pe liderul Pro Romania ca este iresponsabil ca, dupa ce a negociat caderea Guvernului Dancila, a decis apoi sa lase tara in haos, neguvernata.

„Nu am spus ca Romania trebuie sa aiba un guvern Orban, am spus ca trebuie sa aiba un guvern, din motive care tin de functionarea tarii. Nu am negociat nici cu Orban, nici cu Claudiu Manda, nici cu PSD sau PNL. Altcineva a negociat toata vara cu Viorica Dancila la vila Lac, cu PNL posturi la camera. (…)

El contesta si modul in care Ponta conduce partidul, aratand ca fostul premier nu si-a consultat colegii cand a decis sa nu voteze Guvernul.

„Eu fac parte dintr-un partid, nu dintr-o secta. Am stat de vorba cu cativa presedinti de organizatii, mi-au spus ca nu au fost consultati cand Ponta a luat decizia sa nu votam guvernul. Daca cineva poate sa aiba decizii pe persoana fizica, putem avea si noi decizii individuale”, a mai spus Tudose, care sustine si ca Ponta nu e consecvent in hotararile sale, hotarand ca Florin Citu sa fie votat in comisia de buget-finante, desi anterior dorise sa nu i se dea votul.

foto – ziaristii.com

Loading

Recommended For You