Violeta Alexandru a emis ordinul prin care Casele de Pensii Locale din București au obligația de a desființa „zidurile dintre cetățeni și funcționari”

pensionari

Ministrul Muncii Violeta Alexandru anunță că a emis un ordin prin care Casele Locale de Pensii din București au termen până la data de 31 ianuarie 2020, să reamenajeze spațiul de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereții despărțitori de la ghișeele la care se oferă servicii pensionarilor.

Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului„, a arătat Violeta Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.

Zis şi făcut! Până la 31 ianuarie 2020, Casele locale de pensii din Bucureşti au obligaţia de a finaliza procesul de re-amenajare a zonei de interacţiune cu cetăţenii. Fără pereţi între cetăţeni şi angajaţii statului. Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului„, a scris ministrul Muncii pe Facebook.

Ministrul Muncii a mai ataşat şi o fotografie cu ordinul de ministru emis în acest sens, care prevede că trebuie amenajate spaţii „tip masă cu două scaune în vederea optimizării calităţii serviciilor prestate către pensionari”.

ordin de ministru

Loading

Recommended For You