Violeta Alexandru a fost desemnată președintele PNL București

violeta alexandru presedinte pnl bucuresti

Violeta Alexandru a fost desemnată președintele PNL București, cu 920 de voturi pentru numirea sa și cu 10 voturi împotrivă. „A venit momentul oamenilor buni să schimbe Bucureștiul”, a spus aceasta.

Nu există pentru mine mândrie mai mare alta decât să fiu colega voastră. Mie, acasă de când sunt mică, mi s-a spus mereu: nu fi rea, nu fi rea. Fii bună, fii blândă, fii înțelegătoare, fii respectuoasă, atentă la oamenii din jurul tău, nu fi rea. A venit momentul oamenilor buni să ajungă în poziții cheie și să schimbe Bucureștiul spre binele tuturor. Cred în voi, suntem o forță”, le-a spus Violeta Alexandru colegilor din PNL.

Am trăit deja experiența lucrului bine făcut dintr-o poziție publică importantă. Poți face bine dintr-o funcție publică.

De astăzi, lucrurile merg la un alt nivel. Delegații reprezentând organizațiile de sector ale Partidului Național Liberal m-au ales Președintele PNL București. Este cea mai mare organizație a Partidului Național Liberal. Seriozitatea cu care se va face politică în PNL București are un impact major. În PNL dar și în București.

Urmează lucruri și mai bune. Cu o altă forță. Forța celor care cred în modul meu de a face politică. Cu decență, cu perseverență și cu proiecte serioase. Fără kitsch și aroganță – marca PSD.

44 de ani. Viața mă duce către o nouă experiență. Îmi asum să dau tot ceea ce pot pentru ca României și Bucureștiului să le fie mai bine.

Orice o fi fost din USL la București, în trecut – se oprește aici. De astăzi, prin vot, conduc PNL București, vocea oamenilor de dreapta din București. Începe o nouă etapă. Știu să lucrez în echipă. Îi chem alături pe toți cei care vor să se implice, au inițiativă, nu se feresc să încerce, au încredere că putem schimba lucrurile. Toți cei care nu și-au pierdut speranța. Se poate!

Alegerile s-au desfășurat la Palatul Parlamentului.

În urma centralizării voturilor, situația este următoarea: 920 de voturi pentru, 10 împotrivă și 11 – nule.

Violeta Alexandru este, în prezent, ministrul Muncii demis în urma moțiunii de cenzură.

 120 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...