Violeta Alexandru: Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis astăzi la casare.

Motostivuitor casat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat in cursul zilei de ieri ca a demis-o pe Gratiela Draghici din functia de sefa Agentiei Nationale pentru Egalitate de Sanse pentru Femei si Barbati (ANES).

„Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis astăzi la casare. În timp ce preluăm lucruri mai importante, scuturăm și ministerul de PSDiști. Premierul a demis-o pe Șefa ANES, aflată în subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

De asemenea, ministrul Muncii a mai spus ca „S-a intamplat imediat”.

Declaratia Gratielei Draghici, a devenit virala ⁣pe retelele de socializare. Vorbind la StirileProtv despre firmele cu peste 50 de angajati, care ar fi nevoite sa angajeze in doi ani si cate un expert in egalitatea de sanse, Gratiela Draghici s-a intrebat „De ce o femeie nu poate fi motostivuitor?”

Legea e foarte clară. Expertul poate atrage semnal din perspectiva unor stereotipuri legate de meserii masculinizante. De ce o femeie nu poate fi motostivuitor? De ce un bărbat nu poate fi om de servici?”, a afirmat atunci, la StirileProtv, secretarul de stat ANES.

De asemenea, sefa ANES (Agentia Nationala pentru Egalitate de Sanse pentru Femei si Barbati) s-a remarcat prin modul in care a jignit protestatarii anti PSD, intr-o postare pe facebook:

„Dragi” bătăuși de bunici si aruncatori de pietre, „promotori” neobositi de dezordine si gălăgie socială, deținători de bagaj lexical suburban, violent si defăimator, denigratori si neiubitori de România, beneficiari de finanțări neștiute de nimeni, din care trăiți fără să construiți, hărțuitori de români de buna-credinta, care își respectă crezul si traditiile, pentru voi am un singur mesaj : 
PSD VA CONTINUA CU DEMNITATE SI DECENTA SA ISI PROMOVEZE PROGRAMUL DE GUVERNARE, PENTRU CA ROMANIA MERITA MAI MULT RESPECT .
SI, SINGURA BATAIE ZDRAVANA, PE CARE O VA DA VREODATA, ESTE BATAIA IN ALEGERI…CU TREI TRANDAFIRI”, a scris Draghici pe pagina sa de Facebook.

Gratiela Draghici

 286 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...