Viorica Dăncilă a scris astăzi pe Facebook un mesaj pentru președinte: „Să vă fie rușine, domnule candidat!”

dancila

În urma valului de informații false distribuite pe rețeaua de socializare Facebook, de către lideri din PSD și mai multe filiale PSD, Viorica Dăncilă a scris un mesaj pentru Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier susține că noua guvernare minte în legătură cu situația economică a țării și falsifică mesajele despre diaspora.

Vedem de câteva zile cum Klaus Iohannis și echipa sa au adoptat o nouă strategie: “candidatul Iohannis este victima unei campanii devastatoare de FAKE NEWS”.

Să vă fie rușine, domnule candidat!

FAKE NEWS este ceea ce faceți voi de ani întregi, mințind zi de zi că economia României este în colaps.

FAKE NEWS este atunci când falsificați mesaje despre diaspora în condițiile în care noi am implementat programe de sprijin pentru românii din afara granițelor (exemplu: Diaspora Start-Up) și noi am facilitat votul prin cele 3 zile alocate, creșterea numărului de secții și votul prin corespondență, a scris Viorica Dăncilă.

Ce ați făcut voi? Cum ați venit la guvernare, ați eliminat ministerul dedicat relației cu diaspora! Iar preamăritul domn Iohannis nu a mers NICI MĂCAR O DATĂ în afara granițelor în 5 ani de mandat să-i întâlnească pe acești oameni. Vă aduceți aminte de ei doar în campanie.

E clar că asta e tot ce v-a mai rămas, minciuna și jocul murdar. Știind că n-ați facut nimic în ultimii 5 ani, singurul lucru de care mai sunteți capabil este să falsificați mesaje mizerabile și să vă însușiți realizările altora. Până și retorica anti-PSD ați confiscat-o brutal de la mai tinerii noștri competitori.

Rușine, Klaus Iohannis! Ne priviți de sus, dar sunteți jos și sunteți mic” încheie fostul prim-ministru.

Loading

Recommended For You