Vlad Voiculescu și-a lansat platforma de candidat la Primăria Capitalei.

vlad voiculescu

Fostul ministru Vlad Voiculescu şi-a lansat, vineri, proiectul de administrație publică pentru Primăria Bucureşti, sub sloganul ”Bucureşti, capitala oamenilor buni”, anunță stirileprotv.ro

Potrivit News.roproiectul său se bazează pe 4 principii: curăţenie, calitate, control şi colaborare.

”Orice plan serios pentru dezvoltarea unui oraş începe şi se termină cu oamenii. (…) Peste cinci luni putem să alegem o nouă echipă la Primăria Bucureşti şi să dea tonul de acolo”, a spus Vlad Voiculescu.

Acest eveniment nu a reprezentat lansarea candidaturii oficiale a lui Voiculescu la funcția de primar general, ci doar proiectul său pentru administrația publică din București.

Liderul PLUS Dacian Cioloș a declarat că dorește ”un candidat comun al întregii drepte” și a cerut PNL sa vină cu un candidat, astfel încât să fie analizați toti, ”să-l alegem pe cel mai bun”.

”Fără un candidat comun, la alegeri într-un singur tur, pierdem alegerile. La două tururi, le câștigam” – a spus Cioloș.

Potrivit lui Cioloş, Bucureştiul trebuie să fie acum ”o rampă de lansare a bunului simţ şi a responsabilităţii”.

Bucureştiul are nevoie de un om care să adune în jurul lui oameni, o echipă. Bucureştenii au nevoie de oameni cu idei. (…) Îl susţin pe Vlad Voiculescu pentru că sunt convins că are capacitatea de a aduna oameni care să facă lucruri pentru oameni”, a mai spus Dacian Cioloş.

Vlad Voiculescu împreună cu echipa sa afirmă că au consultat zeci de experţi şi au întrebat, prin chestionare şi conversaţii directe, peste 10.000 de oameni ce îşi doresc de la oraşul în care trăiesc, pentru ei şi famiile lor.

El mai afirmă că admnistraţia condusă de Gabriela Firea ”conduce oraşul pe contrasens” şi oferă vouchere şi luminiţe, acolo unde este nevoie de planuri serioase şi investiţii.

Loading

Recommended For You