Zeci de bucureşteni au fost sancţionaţi contravenţional, în ultimele zile, pentru că au confundat strada cu coşul de gunoi.

politia locala bucuresti

Poliția Locală București anunță că, în urma acţiunilor de descurajare a încălcării normelor de salubrizare şi igienizare a zonei centrale a Capitalei, zeci de bucureşteni au fost sancţionaţi contravenţional, în ultimele zile, pentru că au confundat strada cu coşul de gunoi.

Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti a continuat, în acestă săptămână, acţiunile de descurajare a încălcării normelor de salubrizare şi igienizare a zonei centrale a Capitalei. Doar în ultimele patru zile, poliţişti locali ai Direcţiei Centrul Istoric din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au surprins peste o sută de persoane care, în loc să folosească scrumierele stradale, au ales să arunce resturile ţigărilor fumate direct pe aleile pietonale ale Centrului Vechi. Toţi cei surprinşi în flagrant au fost sancţionaţi contravenţional, valoarea amenzilor fiind de 79.000 de lei.

În paralel, inspectorii D.G.P.L.M.C.B. au derulat şi acţiuni de verificare a modului în care barurile şi restaurantele păstrează curăţenia în zona istorică a Capitalei şi respectă prevederile legale referitoare la protecția mediului. Astfel, au fost depistate 26 de cazuri de încălcare a normelor de salubrizare, amenzile aplicate pentru aceste nereguli fiind de peste 33.000 de lei.

Loading

Recommended For You