Atac terorist în Mali. 53 de militari și un civil au fost uciși

mali_48

Armata din Mali a suferit vineri una dintre cele mai puternice lovituri din ultimii ani, după moartea a 53 de militari şi a unui civil într-un “atac terorist” asupra unei tabere militare de la Indelimane, în apropiere de frontiera cu Nigerul.

″În urma atacului asupra poziţiei FAMA (Forţele armate din Mali) de la Indelimane, întăririle trimise la faţa locului au găsit 54 de cadavre, printre care un civil”, a anunţat ministrul comunicării, Yaya Sangare, vineri seară pe Twitter, conform AFP, relatează Agerpres.

Ministrul a mai vorbit şi despre “zece supravieţuitori” şi “pagube materiale importante” la Indelimane, în localitatea Ansongo, din sectorul Menaka.

În urma atacului de vineri armata din Mali a suferit una dintre cele mai puternice lovituri din ultimii ani, notează France Presse.

Update

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul din nord-estul statului african Mali în care au fost ucişi cel puţin 53 de militari, a informat sâmbătă agenţia de ştiri a grupării, Amaq, fără a furniza niciun fel de dovadă, potrivit Reuters.

Loading

Recommended For You