“Mai am un singur dor”- spectacol realizat de beneficiarii seniori ai Clubului “Mihai Eminescu”

eminescu 2

Cu prilejul împlinirii a 170 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, beneficiarii Clubului Seniorilor ce poartă numele marelui poet au pregatit pentru mâine, 15 ianuarie 2020, un moment artistic dedicat vieții și creației literare a acestuia.

Spectacolul intitulat “Mai am un singur dor” va cuprinde mai multe momente artistice, la care vor lua parte 80 de seniori. Sub îndrumarea doamnei Silvia Alexandru, seniorii beneficiari ai Clubului “Mihai Eminescu” au pregătit o introducere despre viața marelui poet, poezii, precum și câteva cântece pe versurile acestuia, printre care “Pe lângă plopii fără soț”, “De ce nu vii?” și “Mai am un singur dor”.

Acțiunea va avea loc miercuri, 15 ianuarie 2020, începând cu ora 10:00, la sediul Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234. Evenimentul este unul de tradiție în comunitatea Sectorului 6, reunind an de an persoanele de vârsta a III-a, iubitoare de cultură, într-un cadru nonformal, care stimulează integrarea socială și schimbul de idei.

Aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Cluburile Seniorilor au menirea de a stimula coeziunea în rândul comunității prin integrarea socială a persoanelor vârstnice.

eminescu seniori

Loading

Recommended For You