Surpriza electorala de la Primarul Daniel Florea pe bancile elevilor de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Capitala

colegiul National Gheorghe Lazar Bucuresti

Surpriza „electorala” la Colegiul National Gheorghe Lazar din capitala, ieri la deschiderea noului an scolar, unde elevii au gasit pe banci mai multe rechizite, pe care era imprimat chipul primarului PSD, din Sectorul 5, Daniel Florea.

Pe calendarul pus la dispozitie  de institutia de invatamant, primarul Daniel Florea a scris si o mica poezie, pe care v-o redam mai jos:

Azi, prima zi de scoala, clasa a XI a….la Colegiul National Gheorghe Lazar. Copiii sunt asteptati cu rechizite inscriptionate cu initialele domnului primar, iar pe formatul de orar „donat” de primarie se afla scrisa urmatoarea poezie, insotita de un portret al acestuia„, scrie

poezie electorala gheorghe lazar

mamica unui elev de la Colegiul National Gheorghe Lazar, pe facebook.

„Dragul meu copil scolar,

De urmezi acest orar,
Sa te uiti in calendar,
C-ai sanse s-ajungi primar”

Brusc m-am trezit in epoca de-odinioara in care cultul personalitatii al unei anumite persoane ne era „bagat pe gat” la fiecare pas. Credeam ca macar de-atata lucru o sa-l scutesc pe copilul meu. As fi fost mai incantata, respectiv recunoscatoare daca rechizitele ar fi fost achizitionate strict pentru copiii nevoiasi, nu pentru a se face publicitate electorala pe bani publici. Rechizitele primite vor lua calea copiilor care intr-adevar au nevoie de ele„, a continuat ea.

Postarea a atras oprobiul mult oameni, printre care si a Monicai Anisie, profesor de limba romana si fost secretar de stat in Ministerul Educatiei, care a comentat: „Asa ceva este de neconceput! Aici mai tine si de bunul simț! Domnul acesta se pare ca nu înțelege ce înseamnă EDUCAȚIA! El este in campanie electorală. Dacă nu se da găleată, se dau rechizite inscriptionate! Asa e la PSD!

Cu o astfel de atitudine, care ne aduce aminte de uleiul si zaharul oferit de politicieni, in campaniile electorale, educatia risca sa devina o gluma proasta.

Nu ne mai intrebam de ce a permis directorul scolii o astfel de politizare a institutiei sale de invatamant, dar speram ca isi va da demisia.

 

Loading

Recommended For You