O alta campanie de tip fake-news, marca PSD

psd

Un nou fake news lansat de echipa de campanie a Vioricai Dancila a fost aruncat astazi in spatiul public. Potrivit  unor site-uri a fost lansata informatia ca Dancila ar fi fost chemata la DNA, acum, in preajma turul II al alegerilor prezidentiale.

Senatorul PNL, Alina Gorghiu a reactionat imediat pe pagina sa de facebook:Ca să-ți victimizezi candidatul slab, care nu excelează cu nimic, care ar trebui să dea explicații pentru foarte multe lucruri, echipa de campanie a Vioricăi Dăncilă dă pe surse că femeia va fi chemată la DNA în ultima zi de campanie. Este atât de cusută cu ață albă, încât orice om de bună-credință din România ar trebui să se simtă revoltat de micimea echipei de campanie a PSD și de cât de penibil este candidatul care acceptă un asemenea lucru.”

În urma acestor informații, DNA a emis astăzi, 21 noiembrie 2019, un comunicat de presă prin care dezminte categoric aceste zvonuri lansate pe diverse surse.

Referitor la informațiile vehiculate în spațiul public care acreditează ideea că un candidat la Președinția României urmează să fie citat la DNA, în data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să precizeze că toate aceste informații sunt FALSE.”, anunță Direcția Națională Anticorupție.

PSD nu este la prima actiune de acest fel, ei au mai fost acuzati si devoalati de presa pentru alte doua fake-news-uri memorabile. Unul este cel legat de casca din urechea Presedintelui Iohannis, casca ce s-a dovedit ulterior ca nu a existat si clonarea paginii lui Citu

 

Loading

Recommended For You